Zomervakantie

Rondom Altreichenau vindt u de uitgestrekte natuur van het Beierse en Boheemse landschap. Met heuveltoppen op 1600 meter en mooie dalen met beekjes en meren is er volop mogelijkheid voor recreatie in de natuur.

Het Nationaal Park Beierse Woud is het eerste en dus ook oudste Nationaal Park in Duitsland. Op een oppervlakte van 24.300 ha bevinden zich hier 320 km duidelijk gemarkeerde wandelroutes en 170 km langlaufloipes. In dit grootste Nationaal Park van Duitsland met de Rachel (1.453 m), Lusen (1.373 m) en de Großer Falkenstein (1.315 m) mag de natuur zich volgens haar eigen wetten vrij ontwikkelen. Vermolmde boomreuzen, veel oud hout en een groots opgezette bosvernieuwing veranderen dit bos, in een “wild” bos.

Het Beierse Woud biedt een scala aan recreatieactiviteiten: Geniet van golf spelen in ongerepte natuur, uitgebreide wandelen of mountainbiken en vissen. Lange wandelingen op de nabijgelegen dreisessel berg (1312 m) / Beierse Woud biedt één van de mooiste landschappen aan van de lage bergwaaier in het Beierse Woud. Of geniet van een prachtig uitzicht op de Ausssichtsturm op de Haidel. Met ons wordt uw wandel-vakantie in het Beierse Woud, een onvergetelijke ervaring.